Gode samarbeidspartnere og støttespillere er veldig viktig for at et arrangement som Gatefesten i Kristiansund kan gjennomføres. Frivillige hender og økonomiske bidrag er en absolutt nødvendighet. I tillegg skaper det sterkere samhold og i dette tilfelle i Kristiansund sentrum. For Gatefesten i Kristiansund er et byutviklingsprosjekt der alle kan bidra til vekst, trivsel og samhold. Vi vil derfor takke alle som er med å bidrar til at dette blir en folkefest for hele regionen!

 • QUALITY HOTEL GRAND, KRISTIANSUND

  Høstens samarbeidspartner på overnatting er Quality Hotel Grand, Kristiansund.
  Hotellet ligger sentralt midt i hjertet av Kristiansund med gangavstand til alle markedsplasser og butikker.

  Vi har fått følgende avtalepriser på overnatting både for utstillere og gjester som vil bli med på festen denne helga.

  - Enkelt værelse per døgn inkl frokost 990,-

  - Dobbelt værelse per døgn, 2 pers, inkl frokost 1.090,-

  Bookingkode: Gatefest

 • SURNADAL SPAREBANK

  Også denne gangen vil Surnadal Sparebank støtte opp om Nordmørsk Gatefest som en av hovedsponsorene.

  Surnadal Sparebank har lange tradisjoner som sponsor. Som hovedregel skal deres sponsoravtaler gi lag, foreninger, enkeltpersoner, kor, korps osv. en mulighet til å utøve aktivitet til glede for hele lokalsamfunnet. Det kan være enten ved at det blir gitt muligheter til drift eller at sponsoratet gir banken og lokalsamfunnet god profilering.

  Denne gangen ønsker de å støtte noe som gir trivsel, aktivitet og bolyst i Nordmørshovedstaden.

 • KULTURFABRIKKEN - BYFESTEN 24. - 25. AUGUST

  Kulturfabrikken står som arrangør av Byfesten og Kultur i sentrum og er en viktig samarbeidspartner for Gatefesten.

  Byfesten er et utspring fra Marokkogfestivalen og har de seneste årene vært arrangert på Kongens plass. Denne gangen blir det på Rådhuplassen og i samarbeid med Gatefesten for å lage fest i byen hele helga.

  Kulturfabrikken er i sluttprosessen for å realisere et eget kulturhus for musikk, teater og revy med lav terskel. Den vil bli en viktig leverandør og samarbeidspartner for både opera- og kulturhus og resten av kulturlivet i byen. Spesielt tilrettelagt for ungdom!

 • HVERDAGSTRENEREN - Øyvind Kvernen - FOLKELØPET 25. AUGUST

  Øyvind er initiativtaker og arrangør av Folkeløpet som han har lagt til Gatefesten.

  Detter er også noe han tilbyr;

  Tilpasset trening til din bedrift
  Jeg tilbyr tilpasset trening til din bedrift, inne og ute. Jeg tilbyr alt fra gruppetimer innen kondisjon og styrke inne til bootcamp og løpetrening ute. Jeg kan også tilpasse egne treningsprogram til deres ansatte som de kan føle mestring av å gjøre med kollegaer eller hjemme med venner. Jeg kan skreddersy en trening som passer for nybegynneren eller de trenger litt tøffere trening, eller ergonomisk trening for å forebygge skulder- og nakkeproblematikk. Jeg kommer gjerne til din bedrift for en uforpliktende samtale

 • KNN - KRISTIANSUND OG NORDMØRE NÆRINGSFORUM

  KNN har hovedansvar for økonomi i Gatefesten. De står for alt at regnskap og fakturering.

  Kristiansund og Nordmøre Næringsforum (KNN) er en medlemsorganisasjon med bred medlemsmasse fra små og store bedrifter, næringsliv, kommuner, organisasjoner og andre institusjoner i byregion Kristiansund og Nordmøre. Med over 350 medlemmer er vi Nordmøres største forening – og vi ønsker å gjøre en forskjell.