• POLARBAD Skodje

  Arctic Spas® massasjebad er konstruert for verdens tøffeste klima. De er designet for å fungere effektivt i ekstreme nordiske forhold, og garanterer pålitelighet, driftsøkonomi og sinnsro, uansett hvor du bor. Intet klima er for ekstremt for et Arctic Spa.

 • EIENDOM I FOKUS Kristiansund

  EIENDOM I FOKUS AS er en av virksomhetene i sentrum som virkelig vil trekke ut på gata ved å ha en stor stand i Gågata. De er byens Boligpartner-forhandler. Her treffer du ansatte med lang erfaring i byggebransjen og fra finans/bank- bransjen. De er klare til å hjelpe deg slik at du kan realisere dine boligdrømmer. Her får du hjelp til å tilpasse huset slik at det passer akkurat dine ønsker og behov.

 • AVERØY BETONG Averøy

  Averøy ReCon er et nytt produkt fra Averøy Betong AS. Det og masse mer av det de kan levere ser dere på Gatefesten.

  Averøy ReCon er et støttemursystem med utseende, størrelse og bestandighet som naturstein.
  Støttemursystemet består av helstøpte betongblokker med fasadestørrelse 120 cm x 40 cm og en vekt fra 635 kg og oppover. Blokkene låses sammen med not og fjær.

  Averøy ReCon har en naturtro overflate som minner om bruddflaten i granitt. Muren kan legges både i kurve og i rette vinkler, og er rask og montere. Den korte monteringstiden sammen med at leveransen inneholder akkurat det antall blokker som trengs i muren, gjør at Averøy ReCon-muren er konkurransedyktig i forhold til naturstein og mindre betongsteintyper.