• THOMAS TIVOLI

  Thomas Tivoli er i byen og er med på å skape masse liv også under Gatefesten. Og Klovnen Sergio har bestemt seg for å gjøre det sammen som maskotene våre og går rundt i byen for å skape god stemning! Kanskje vil vi treffe andre fra tivoliet også?

 • 9B VED NORDLANDET UNGDOMSSKOLE

  Klassen skal ha salg av grillspyd, vårruller, kaker og kaffe/saftogvann, samt ansiktsmaling for barn. Altså et perfekt sted å være for barn og familier.

 • IL NORODD

  IL Norodd kommer med egen salgsvogn og vil selge mat, brus,kaffe og vafler til sultne gatefestdeltakere.

 • BASTIAN OG EMMELINE

  Maskotene Bastian og Emmilie har blitt et kjært og morsomt innslag i mange festivaler, arrangement og markeder rundt i hele Midt-Norge. De gleder seg til å komme til Kristiansund og Gatefesten.

  Barneboka "Bjørnen sover" om Bastian og Emmeline får du nå kjøpt i byens bokhandlere.

 • AB ANSIKTSMALING

  Anne Berit i AB ANSIKTSMALING har vært rundt på en rekke festivaler, markeder og arrangement og gjort barn fargerike og fine. Her blir det nok kø!

 • BRANNBAMSEN BJØRNIS

  Hei! Jeg er brannbamsen Bjørnis – Norges kanskje viktigste bamse. Og jeg kommer med at par brannbiler til Gatefesten.

  Du har kanskje sett meg, i en brannbil eller på et av de mange arrangementene jeg har vært med på. Jeg har likevel lyst til å fortelle litt mer om meg selv. I 2013 ble jeg ansatt i Trøndelag brann- og redningstjeneste, og siden den gang har jeg vært med på mye forskjellig – ja, alt fra barnehagebesøk til musikkvideoinnspilling. Fra 2017 jobber jeg nasjonalt, og nå finner du meg i brannvesen over hele landet.

  Den aller største oppgaven min er å møte barns behov for omsorg og trygghet ved ulykker og traumer. Det viktigste for meg, er å trøste barn som er redde og lei seg. Jeg er med i brannbilene, og barn som har vært med på noe skremmende får trøst av meg – da tror jeg nemlig at det blir lettere å tenke på noe annet enn det skumle. Kollegene mine sier ofte at jeg er en viktig del av brannmannskapet, og det er noe jeg er veldig stolt av. Jeg har mange smarte tips om brannsikkerhet, og lærer dem veldig gjerne bort.

 • KRISTIANSUND BALLKLUBB OG UGLA Kristiansund

  Selvfølgelig vil det være mulig å kjøpe supporterutstyr fra Nordmøres beste fotballag og hilse på KBK-Ugla under Gatefesten. Det kommer i år masse nyheter.

 • KFUM-KFUK SPEIDERNE Kristiansund

  KFUM-KFUK speiderne kommer og slår leir på Carolines Plass og her vil dere få et innblikk i hvordan det er å være speider.

 • KRISTIANSUND KRAFTSPORTKLUBB

  En skal også få muligheten til å måle krefter på gatefesten i år også. KRISTIANSUND KRAFTSPORTKLUBB vil nemlig arrangere håndbak- og benkpresskonkurranse på gatefesten med fine premier :) Så det er bare å legge seg i hardtrening.

 • FIGHTERS GYM KRISTIANSUND

  Kristiansund er kjent for å være en aktiv by og vi vil påstå at en ikke kan kjede seg i hvis en ikke absolutt vil. Nylig startet det opp et nytt tilbud i byen; FIGHTERS GYM KRISTIANSUND! Og det av gutter som ikke engang var fra byen, men fra mye større forhold i Oslo. Her kan du trene forskjellige kampsporter og de vil gjerne vise fram noe av det de driver med under Gatefesten.

 • UTDANNINGSFORBUNDET Kristiansund

  Jobber med lokalt organisasjonsarbeid innenfor undervisning og oppvekst i Utdanningsforbundet Kristiansund.

 • LO YTRE NORDMØRE Kristiansund

  Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 860 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO. Av de LO-organiserte er 50 prosent kvinner.

  LO ytre Nordmøre arrangerer blant annet 8.mars-arrangement og 1.mai-markering.