• CUNJUTO TANGO LIBRE Tedans på Fosna Hotell

  På Comfort Fosna Hotel blir det tedans med Cunjuto Tango Libre rett etter at utendørsarrangementene er ferdig på Gatefesten.

  Orkesteret har et samarbeid med Tango Nordvest.

  Orkesteret er satt sammen av musikere fra hele Nordmøre med Peder Hænsvik i spissen og leverer ekte Argentinsk tango og annen dansbar musikk. Her blir det muligheter både for heftig dans, forfriskninger og noe å bite i.

 • VÅRRES i Gågata

  VÅRRES er et samlingssted for lag og organisasjoner som jobber med forskjellige barn ig unge med utfordringer. De samler sine og alle andre til å se hva de holder på med. De lager aktiviteter og serverer både mat og drikke for både store og små. De holder til midt i Gågata og blir godt synlige.

 • ELISA & MAICO

  Maico Pagnano, opprinnelig fra Brasil, har i en årrekke jobbet og jobber fortsatt med musikere i hele Europa og er selv en habil sanger og musiker med en rekke plateutgivelser. Han har med seg sin stedatter Elisa Esteve for å underholde oss på gatefesten. Elisa er i dag elev på Kulturskolen og er for noen kjent for sin vakre englestemme. Så her er det bare å glede seg til skikkelig balsam for ørene!

 • TEA MEGAARD Hovedscenen

  TEA MEGAARD kommer på Gatefesten 28. april! Og vil spille på hovedscenen.

  Da har vi endelig gleden av å kunne presentere noe av underholdningen som ville kunne oppleves under Nordmørsk Gatefest. Og først ut er en artist som vi ønsket oss i høst, men som vi alle vet har hun hatt et hektisk år der hun har vært etterspurt over hele landet.

  Tea Megaard - en ung og meget spennende låtskriver/sanger fra Averøy som med egenskrevet materiale, Loop-Station, kassegitar og en særegen stemme, klarer å trollbinde publikum. I år er 15 åringen plukket ut til å være en de som skal spille i pauseinnslaget på NRK ‘s MGP jr. finale 2017 på Telenor Arena i november foran flere hundretusener tv-seere.
  Låta ”The Fight” ble anbefalt og fikk god omtale på NRK P3 Urørt og Tea er stadig vekk innom NRK Møre & Romsdal og spiller live, og prater om nye sanger og spillinger. Tea vant Retrofestivalens talentkonkurranse i Valsøyfjorden, og Ung-Artiststipend 2017 på Skjervafest, som inkluderer innspillingstid i Dreamfarm Studios i Surnadal og konsert på festivalen.

  Tea jobber nå med nytt materiale, og jobber hele tiden for å bli bedre i det hun gjør. Vi ser fram til hva mer denne artisten har å komme med fremover.

 • THE MIDNIGHT HOUR BAND Hovedscenen og Havnekontoret

  Og når vi først er i gang med "slippe" litt av programmet i april er det en glede å presentere at av innslagene som også kan nytes på kvelden under Gatefesten,
  Nemlig THE MIDNIGHT HOUR BAND!

  Og på lørdagskvelden blir de å høre på HAVNEKONTORET!

  The Midnight Hour Bands motto må være å bringe Smøla-soul til folket! Bandet består av seks stykk smølværinger og tre i fra Kristiansund. Oppstart i 2012 gjør at bandet kan kalle seg nystarta, men medlemmene skilter med solid erfaring hver på sin kant eller sammen i andre formasjoner.

  Skikkelig trøkk leveres av ders vokalister Sølvi Tollefsen og Lilly Lura, Asgeir Gjøstøl på vokal/keyboard, Vegard Gjøstøl på trommer/perkusjon, Svein Klepp på bass, Gunnar Nordheim på gitar, Kjersti Andersen på trombone,Yann Fabri på tenorsaksofon og Rune Naas på trompet.

  Aldersspennet blant medlemmene på nesten 40 år hindrer ikke felles fascinasjon for et stort knippe Bluesbrothers- låter (de har et eget show med disse), Stevie Wonder, Ray Charles, Santana og mye annet med fet lyd, heftige rytmer og potensiale for bakoversveis. De lover at deres repertoir tiner opp de fleste. Smøla-soul til folket!

 • STAND UP Quality Hotel Grand, Kristiansund

  LØRDAG KL. 21.00

  "For gammel til å dø ung" er Thomas Leikvolls aller første soloshow etter 8 år som komiker.
  Han har gått hele veien fra værmann på tv3, via diverse programleder jobber for tv2 og som forfatter, før han fant stand-up´en.
  Og det er denne løpebanen som preger "For gammel til å dø ung". Dette er en uredd og hysterisk gjennomgang av egne og andres krav og forventninger. Ikke minst er det en oppsummering av egne feilskjær, både privat og offentlig, og hvorfor ting ikke gikk som det skulle.
  Med stor energi tar Leikvoll et nådeløst oppgjør med forventningspress, Generasjon Perfekt og sine egne, og mange, feiltrinn. Ingen skal spares. Publikum er med på en ærlig reise, gjennom det grenseløst pinlige, det ærlig utleverende og dypt ektefølt sorg. Hele tiden med latteren som bakteppe.

  Regi: Tom Sterri.
  For billetter: TicketCo: https://bookevent.ticketco.events/no/nb

 • STEFFEN JACOBSEN Kick-Off fredag og lørdag,og i sentrum på lørdag.

  Steffen Jakobsen ble kjent for TV-seere da han kom på 3.-plass i Idol Norge 2013. Samtidig ble hans fremførelse av «Your Man» kåret til årets beste «Idol»-øyeblikk.

  Steffen Jakobsen synger tradisjonell country og lager også egen musikk. Albumet «My Beginning» ble opprinnelig spilt inn i 2009, men etterspørselen i forbindelse med Idol-deltakelsen ble så stor at det ble gitt ut på nytt.

  Steffen Jakobsens musikk og lydbilde er inspirert av artister som Josh Turner, Randy Travis, Merle Haggard, Don Williams, George Jones - The Possum.

  Steffen spiller på Kick Off både fredag og lørdag!

 • VILLROSA På Bar å sånn og Hovedscenen

  Villrosa består av musikere med totalt ulik bakgrunn, men med litt finklipping, et par grønne fingre, og litt gammeldansk, skøyt VILLROSA fart i 2012 og endte opp som et musikalsk prosjekt med to bein. Det ene beinet krysser sjangre og blander seg inn i utviklingen av det meste av musikk ved å blande jazz, metal, country, visesang, punk og rock og det som kan finnes av påvirkning til særegne tolkinger av kjente og ukjente sanger samt egenproduksjon av harmonisk disharmoni.
  Det andre beinet tolket Tom Waits slik bare VILLROSA gjør det.

  VILLROSA spiller på Bar å sånn fredag og på hovedscenen i Gågata lørdag ettermiddag.

 • Program NORDIC LIGHT INTERNATIONAL FESTIVAL OF PHOTOGRAPHY

  Her er en kortversjon av programmet under Nordic Light.

  Dere kan også se mer her;
  http://www.nle.no/nordic-light2018/

  TORSDAG 26 April
  19.00–20.30
  "Ansikt til Ansikt" med gjester Kjetil Thorsen, Christian Michelsen og Rune Edøy

  FREDAG 27 April
  8.30–10.00
  Morgenfilm (gratis)

  16.30–17.00
  Prisutdelingen

  17.30–18.30
  Andres Serrano
  19.00–20.30
  "Ansikt til Ansikt med gjest Morten Rostrup

  LØRDAG 28. april
  8.30–10.00
  Morgenfilm (gratis)

  19.00–20.30
  "Ansikt til Ansikt" med gjest Morten Krogvold
  (billetter selges separat)

 • JOHN KINN Rådhusplassen

  Det er ekstra kjekt å få med oss John Kinn på Gatefesten! John har vært en viktig del av byens og Nordmøres musikkliv i en hel generasjon og er blitt kjent for sin tolkninger av Neil Young og, ikke minst, sine egne Kristiasnunds-viser og beskrivelser av hverdagslivet.

  John blir å høre på Rådhusplassen under Gatefesten.

 • LISE OG HANS CHRISTIAN BRÆNDELAND Rådhusplassen

  Lise og Hans Christian har sunget og spilt rundt i byen i flere år og her kjent for flotte tolkninger av flere duoer og kjente og kjære låter.

  Det er bare å glede seg!

  Dere vil få muligheten til å høre dem på Rådhusplassen.

 • KRISTIAN FJELLSTAD No9 og Hovedscena

  Kristian Fjellstad er en av europas beste entertainere. Han har jobbet som omreisende musiker over hele europa i snart 20 år. De siste årene har han jobbet hele sommersesonger på Kos og de av dere som har sett han der nede glemmer det nok ikke med det første. Mannen har en enorm stemme, utstråling og stamina og han lager show for alle pengene til enhver tid.

  Kristian har trukket fulle hus tidligere i Kristiansund.

  Fredag og lørdag kveld under Gatefesten vil han spille på No9. På dagtid lørdag vil vi få oppleve han på en av scenene i sentrum.