• CAPTAIN'S CORNER TATTOO & ART STUDIO

  Captain's Corner tattoo & art studio er en av byens nyeste etableringer i sentrum og åpnet 26. mars. De er et godkjent og trivelig tatoveringsstudio i sentrum av Kristiansund med flinke og hyggelige tatovører. De ønsker å gi sine kunder en tipp topp opplevelse når de er å tatoverer seg hos dem.

 • BUNNPRIS KONGENS PLASS

  Også i år er Bunnpris Kongens Plass med på Gatefesten. Og de kan som alltid friste med enkle lunsjretter og salatdisk

 • BRYGGEKANTEN BRASSERI & BACHE BAR

  Helt ved bryggekanten finner vi nettopp Bryggekanten Brasseri & Bache Bar. Et yndet sted både på dag og kveldstid. De er kjent for et kjøkken av høy klasse. Brasserie serverer lunsj, middag og et godt utvalg av drikke.
  Restauranten byr på panoramautsikt og de beste råvarer!

 • FOTOGRAF ENGVIG AS

  Fotograf Engvig er Norges eldste fotograffirma og fotobedrift i kontinuerlig drift fra far til sønn/datter og drives i dag av Odd Marvin og datteren Jenny. Fotograf Engvigs tidligste fotografi er fotografert av Johan K Engvig og kan spores tilbake til 1858.

  Firmaet har siden begynnelsen vært i kontinuerlig drift fra far til sønn/ datter.

  Generasjoner av fotografer har gjennom snart 160 år arbeidet, tatt utdanning hos og formet firmaet opp gjennom ulike tider, med ulike utfordringer.

  Her får du også alt fotoutstyr til internetpriser.

 • FLOYD

  FLOYD finner du øverst i Kaibakken. De er en damebutikk som førermerker som Floyd, Vila , Pulz, Fransa, 2-Biz, Culture og InWear.

 • MÆTT & GO ETERI OG LANDHANDLERI

  Stian og Olav Kåre fra Mætt & Go' og Smia blir også i år med på Gatefesten og tra med seg Smia til Rådhusplassen. Og de vil serverer lunsj, middag og kaffe og masse annet godt inne i butikken og kafeen.

 • SHOEART

  ShoeArt er en dame og herre butikk som selger sko, klær, vesker, skjerf og interør. ShoeArt er også en Gaselle-bedrift som gjør suksess i sentrum. Butikken ligger i Kaibakken midt i sentrum av Kristiansund.

 • GALLERI DOBAG

  På toppen av Gågata ligger GALLERI DOBAG. De er en av de mest aktive galleriene i byen og her vil dere selvsagt finne masse flotte kunstverk både innen billedkunst og glass og keramikk.

 • BOTECO

  En av hovedgrunnene til at vi startet Gatefesten var at butikkene og alle andre som driver virksomhet skulle være sentrale i arrangementet. De skulle ta del i festen ved å åpne dørene og trekke ut på fortauene :) Og den første ut var BOTECO, restauranten på hjørnet av Skolegata og Langveien

 • MITTET HERRE OG UNGDOMSKLÆR

  Mittet Herre & Ungdomsklær as er en av byens beste herrebutikker. Butikken ble etablert i 1978 og de driver faghandel innen tekstil med kvalitetsklær i alle ledd.
  De fremstår som en godt oppdatert motebutikk i sin bransje.

 • SPECSAVERS KRISTIANSUND

  Specsavers Kristiansund er en av sentrums mest suksessfulle virksomheter. De er blitt kåret til Årets kremmer i Nordmøre og Romsdal i 2016

 • GULLSMED SAGER

  Gullsmed Wilhelm Sager A/S ble stiftet av Wilhelm Sager den 17. Mai 1911 på selveste nasjonaldagen i Gluckstadgården på torget i Kristiansund.

  Etter åtte års læretid hos gullsmed Jørgensen i Trondheim hadde han papirene i hånda, og kunne starte for seg selv. I dag er det barnebarnet og 3. generasjon Wilhelm Sager som driver butikken.

  Gullsmed Sager ligger i gågata, i hjerte av Kristiansund. Og har sitt eget verksted og utfører de fleste type reparasjoner.

 • OPTIKER ALFRED BERGE

  Optiker Alfred Berge er byens eldste lokale optiker og holder til i Storgata. De er medlem i c)optikk og er eksperter på kontaktlinser, briller og solbriller.

 • COSMO

  COSMO er en motebutikk i sentrum av Kristiansund. De fører merker som Gestuz, Samsøe Samsøe,Fiveunits, Part Two, MbyM, Y.A.S, Inwear, Selected , Asfvlt, Markberg mm

 • BAR Å SÅNN

  BAR Å SÅNN er en trendy bar i sentrum av Kristiansund.
  Med gode drinker, god mat, og god musikk. Og fredagen under årets gatefest er det Villrosa som vil ha konsert. Villrosa vil også spille på hovedscenen i Gågata på lørdag.

 • MARGITS INTERIØRTEKSTIL

  Margits Interiørtekstil blir også med på gatefesten i år og vil trekke ut på fortauet og det midt i Gågata.

  De leverer alt til ditt vindu av gardiner og solskjerming.De er også forhandler av Luxaflex.
  Og fører også møbler og interiør fra Ygg&Lyng og Designers Guild.
  Forhandler av symaskiner.
  Så selger de alt til din Nordmørsbunad - også ferdig sydd.
  Tekstiler fra Prestigious Textiles.
  Småvarer og sytilbehør.

 • FIINT INTERIØR

  Fiint Interiør i Storgata er selvfølgelig også med i år og vil trekke ut på gata for å være med på Gatefesten.

  De er en interiørbutikk med tidløst interiør for moderne hjem.
  De forhandler bl.a. GANT, Artwood, Englesson, Lene Bjerre, Tine K, Camelia, House Doctor, Muubs. Alstå den beste interiør butikken i Kristiansund.

 • HUSFLIDEN

  Husfliden i Kristiansund blir også med på Gatefesten og vil trekke ut på fortauet. De vil vise noen av våre mange håndarbeidsteknikker og mye annet spennende du finner i de flotte salgslokalene.

 • PLAN:A

  Enda en av fjorårets deltakere blant de mange spennende butikkene og spisestedene vi har i hjertet av Kristiansund er PLAN;A på hjørnet av Gågata og Kaibakken :) Og i år vil de også komme med et eget arrangement under gatefesten som de kommer tilbake til om ikke lenge :D Det gleder vi oss til for det er nettopp slike ting vi har oppfordret alle bedriftene i sentrum til å gjøre. Og på den måten blir de en viktig del av gatefesten

 • HØVIK ELEKTRO

  På hjørnet av Nedre Enggate og Knut Siems gate ligger byens eneste lampe- og elektrobutikk som ikke er med i noen kjede; HØVIK ELEKTRO og de blir selvsagt igjen med på Gatefesten og åpner dørene for at dere skal få en lysere tilværelse

 • SJØSTJERNA

  I år som i høst er SJØSTJERNA FISKERESTAURANT med på Gatefesten og med plassering midt i hjertet av byen og festen er de en selvskreven gjest og deltaker. Sjøstjerna er an av byens beste fiskerestauranter og ligger midt i Gågata.

 • BLACK SHEEP

  "Hos Black Sheep må ingen gå sultne. En sulten person er en gretten person og verden trenger flere smilende mennesker - én rett om gangen."

  - Ja dette er mottoet til byens nyeste restaurant BLACK SHEEP på Kongens Plass

 • GJENSIDIGE NORDMØRE OG ROMSDAL

  Gjensidige Nordmøre og Romsdal tilbyr økonomisk rådgivning og skreddersydde forsikringsløsninger til privatpersoner, landbruket og næringslivet. Vi tilbyr også bank- og spareprodukter. Vår samarbeidspartner Gjensidige Forsikring er produktleverandør.

 • No9

  Da er også årets først pub med på gatefesten! No9 i Hauggata, byens eneste irske pub, var også med i høst og vi fikk på dagtid gleden av å bli underholdt av to trubadurer på Rådhusplassen. Og på kvelden var de å høre på puben for et entusiastisk publikum. Og dette gjentas også i april! Vi presenterer artistene når vi begynner å nærme oss.

 • A. NÆSJE

  A. Næsje er en av byens aller eldste butikker å fyller i år hele 130 år som skobutikk. Og som i fjor blir de selvfølgelig med på Gatefesten.

 • KRISTIANSUND CITY

  Kristiansund City var byens første kjøpesenter og er i dag det vi kaller en "damebutikk" med masse kjente klesmerker. De er selvfølgelig som i fjor med på Gatefesten og vil fylle både butikken og fortauet med masse spennende.

 • GULLSMED UNHJEM

  Gullsmed Unhjem er byens eldste gullsmed og feirer i år 111 år. Dagens driver Renate vil trekke ut på fortauet og selge egenproduserte smykker under Gatefesten. Renate var selvfølgelig også med i høst.