• SMØLA FISK & SJØMAT Kristiansund

  Fiskebilen fra Smøla Fisk og Sjømat er kjent på hele Nordmøre og selger fisk og sjømat fra flere leverandører på Smøla.

 • TORHILD AARNES Kristiansund/Frei

  Torhild som er kjent for sine nydelige smultringer før jul kommer denne gangen og serverer vafler, sveler og kaffe.

 • NAUSTET Smøla/Veiholmen

  Naustet(en lokalmatbutikk på Veiholmen ) og Umare (produkter av tang og tare)

  Gjennom Naustet så lager de en del produkter som Gulrotmarmelade, noen geleer, og speket hvalkjøtt. Kanskje har de med seg tørrfisk om den blir ferdig.

  Og gjennom umare har vi da produkter av tang og tare.

 • VILLSAUBUTIKKEN Smøla

  Villsaubutikken på Smøla lager masse spennende matprodukter basert på egen villsau. og de sier;
  "Våre sauer går på helårsbeite på øya Smøla ute i havgapet lengst nord i Møre og Romsdal. Her spiser de lyng, gress og ville urter. Den friske og rene floraen gir en nydelig og unik smak på kjøttet. Av det fantastiske villsaukjøttet, med den helt unike kvaliteten, lager vi fenalår, pinnekjøtt og flere sorter pølse."

 • TUSTNA KAFE & LANDHANDEL AS Tustna/Aure

  Fra det nystartede "Kyststreif" på Tustna kommer TUSTNA KAFE & LANDHANDEL AS som vil ha med seg miljøvennlige og plastfrie alternativer som bambustannkost, handlenett i økologisk bomull, miljøvennlige vaskemidler, våtservietter og hygiene produkter.

  Kaffe fra Fjellbrent Kaffebrenneri, mel fra Holli Mølle, sjokolade fra Divine, økologisk mel, sukker og annet fra Urtekram, salt fra North Sea Salt, te og bambuskrus fra Pukka.

 • HILDE'S GLUTENFRIE BAKERI Aukra

  Fra Aukra får vi besøk av HILDE'S GLUTENFRIE BAKERI som vil selge en del av sine glutenfrie bakevarer og nystekte glutenfrie vafler,

 • MOSBØEN GÅRD AS Øksenvåg

  Det er et lite eventyr i seg selv det som skjer på Mosbøen Gård; med gamle gårdsoppskrifter har de bakt og bygget opp en produktserie av flortynt og knasende flatbrød som omfavnes av matglade landet over.

 • SMØLA SALMON Smøla

  Stadig flere virksomheter fra Smøla blir med oss på Gatefesten og Smøla Salmon er en av disse. Deres røykalaks representerer et stolt håndverk bygd opp over flere generasjoner. Denne laksen er røkt på ferske einer på gammel tradisjonell måte.

 • HEIMEBAKST ANS Skåla

  Heimebakst fra Skåla produserer lefser etter gode gamle lokale oppskrifter fra Møre og Romsdal. De baker Solemdalslefser, Buggelefser, Mors tynnlefser, Potetlefser, Snipp og Tykklefser.

Ønsker du også å være med og er du lokalmatprodusent eller driver et microbryggeri?

Lokalmat og mikrobryggerier(Rådhusplassen)

Deltakerpriser:
• Eget telt – 3 x 3 m – kr. 700,-
• Eget telt – 3 x 6 m – kr. 1 250,-
• Inkl. leie av telt – 3 x 3 m – kr. 1 000,-
• Inkl. leie av telt – 3 x 6 m – kr. 1 600,-

Send melding her; Kontakt

 • ROMSTAD GÅRD Bjugn

  Gjennom en generasjon har Ingrid Larsen Romstad og Jørund Romstad høstet erfaring fra – på det optimale tidspunktet og på de beste stedene – å høste for hånd, under betryggende forhold.

  Til gatefesten har de med den prisbelønte Fosen-osten, Urte- og Kryddersmør, geleer, eddik, sirup, krydder, te, ramsløkmajones, ramsløkpure, sennepssaus m.m.

  De søker de beste og reneste naturproduktene, vi velger ut det beste fra kryddervekster, trær, lyng og roser. Noen ganger supplerer de med produkter fra andre småskalaprodusenter som de kjenner godt og følger.

  Gode råvarer som kjøtt, fisk og grønnsaker fortjener bare det beste tilbehøret – det som kan sette den berømte prikken over i-en!

 • SMIA FISKERESTAURANT Kristiansund

  Smia serverer god norsk mat. Inspirasjonen er hentet fra mors og bestemors kjøkken.

  Smakene er rene og tydelige. Devbruker maks 4 ingredienser i sausene og kun salt, pepper, sukker og syre som maksforsterkere.

 • KROKSTAD GÅRDSMAT Skaun

  Salg av fisk, spekemat, brød, krydder, tørka reinsdyr kjøtt. De selger for flere lokalmatprodusenter i Trøndelag.

 • FRØYA TARE AS Sula - Frøya

  Tang og tare er noe av det sunneste du kan spise. Frøya Tare håndhøster tare fra det rene farvannet ytterst i Trøndelags skjærgård, hvor storhavet slår inn og sterke strømmer sørger for klart, friskt vann. Deretter blir taren tørket, før de lager de produktene du får kjøpt i nettbutikken deres og under Nordmørsk Gatefest.

  Frøya Tare AS drives av ernæringsfysiologene Line Solbakken og Tove Cecilie Fasting. De holder til på den lille øya Sula i Frøya kommune, lengst vest på kysten av Trøndelag.

 • NORSK GARDSMENY Flatåsen

  Fra Flatåsen utenfor Trondheim kommer NORSK GARDSMENY som bl.a. produserer matgaver, spekemat, gårdsmat, sveler og dirverse drikke. I Kristiansund vil de servere egenproduserte sveler.

 • GARO BRYGG - GULATING Kristiansund

  GARO BRYGG og GULATING er Nordmøres eneste butikk for hjemmebryggere. De tilbyr gode råvarer og utstyr til alle interesserte i hjemmebrygging av øl. De har også byens største utvalg av øl fra microbryggerier fra hele landet.

 • DRÅGEN SMOKEHOUSE AS Bud

  Fra Bud kommer DRÅGEN SMOKEHOUSE AS og skal stå på vårt lokalmat-marked på Rådhusplassen. Og hos dem røyker de laks og ørret med 100% rent tre og kortreiste urter. Produktet er helt rent fra kjemiske tillsatser. Laksen henges opp og alt gjøres kvalitetsmessig for hånd fra første stund. Laksen hentes av dem på Aukra og blir behandlet innen 12 timer!! Laksen blir aldri fryst. Dette er world class produkt, det finnes i dag meget få røykerier igjen som ligger på dette nivå.

 • SMØLA MIKROBRYGGERI Smøla

  Smøla er representert med blant annet SMØLA MIKROBRYGGERI. Mikrobryggeriet på Veiholmen på Smøla i Nordmøre brygger øl med sjel og innlevelse.

 • VORPÅ RØKERI Valsøyfjord

  Deter veldig hyggelig å ønske VORPÅ RØKERI fra Valsøyfjord velkommen! De er spesialister på videreforedling av fisk som Røkt Ørret, Røkt Laks, Spekelaks, Gravlaks, Seilaks, Gammelsalta Sei, Lettsalta Torsk og Lettsalta røkt Torsk

 • ØRE VILT Batnfjordsøra i Gjemnes

  Fra bygdene rundt Øre finner man de beste råvarene man kan tenke seg, hjortevilt og småfe som har beitet på de grønneste engene i distriktet. Det er slik man kan nyte de beste råvarene Norge har å by på. Og på Gatefesten kommer de med spekemat og viltkjøtt.

 • BÆSTES BAKERI AS Eidsvåg i Nesset

  Fra Eidsvåg kommer BÆSTES BAKERI AS som driver produksjon og salg av tradisjons-bakverk til storhusholdninger,samt reiselivs og konsumentmarkedet i Møre og Romsdal og Trøndelag, De kommer til Gatefesten med lefser,

 • GÅRDSSLAKTERIET SYLTE AS Surnadal

  Gårdsslakteriet Sylte AS startet i 2007 under navnet Sylte Gårdsslakteri AS. Vi tilbyr det meste innen gris. Vi slakter selv grisen som kommer fra nabobygget, så det er meget kortreist mat. Vi parterer og foredler grisen selv. Ingen tilsetning av saltlake/vann. Så det er rene varer vi kan tilby våre kunder. Pølser og Olaburger er glutenfrie.