NORDMØRSK GATEFEST 27. - 28 APRIL 2018

Kart over hva som er hvor under gatefesten; https://infogram.com/gatefest-1h0n25xkmo0z4pe

 • Nordmørsk Gatefest 27. - 28. april 2018

  Vi ønsker å markere at en ny sommer står for døra med en ny gatefest. Og nå skal vi utvide slik at flere i hjertet av Kristiansund er med og nå blir det fest i 2 dager. For vi ønsker å gjenta det som ble en suksess høsten 2017 og denne gangen med hele Nordmøre . Flere av butikkene og spisestedene kunne sist melde om salgsrekorder og fullt av folk. Det ble faktisk meldt fra sikre kilder om en økning på 30% flere besøkende i sentrum I forhold til sist Byfesten ble arrangert ☺

 • Priser og praktisk informasjon

  Vil du være utstiller eller delta på annen måte under gatefesten kan du sjekke her;

  Åpningstider for gatefesten
  • Fredag – kl. 14.00 – 18.00
  • Lørdag – kl. 11.00 – 16.00

 • Overnatting for utstillere og byfestgjester

  HOEMGRUPPEN AS er en av våre samarbeidspartnere og med 3 hoteller og 2 andre virksomheter rettet mot publikum i sentrum ville de gjerne bidra til at folk blir lenge i byen

HVEM - HVA - HVOR?

Her vil dere finne en presentasjon av alle utstillerne og andre deltakere på gatefesten etterhvert som de melder seg på gatefesten.

Det er bare å klikke inn under hvert bilde så ser dere hvem som er med.

Og vil du sjøl være med som utstiller eller underholde sender dere en melding under fanen "kontakt".

 • KUNST OG HÅNDVERK

  Her finner dere oversikt over våre kunstnere, kunst- og tekstilhåndverkere.

  Disse finner dere i et eget telt i Nedre Enggate

 • LOKALMAT-TORGET

  Her finner dere oversikt over alle som kommer med lokalmat og lokalt øl.

  Disse vil stå på Rådhusplassen.

 • HUSFLID, HOBBY OG ANDRE SALGSVARER

  Her finner dere oversikt over hobbyhåndverkere, de som selger forskjellige andre varer, lag og organisasjoner. Alle utstillere som ikke kommer inn under kategorien kunsthåndverk og lokamat.

  Disse finner dere i Gågata og på Piren.

 • MUSIKK OG UNDERHOLDNING

  Vi vil ha stor stor scene i Gågata med masse underholdning. I tillegg vil det bli ei lita scene på Rådhusplassen. Vi vil også ha gatemusikanter rundt i byen. Her legger vi inn hvem som skal underholde på de forskjellige stedene. Det blir masse aktiviteter for barn på Carolines Plass og det er tivoli på Kongens Plass og Kirketomta.

 • KRISTIANSUND SENTRUM

  Gatefesten hadde aldri vært mulig uten at butikker, banker, barer, spisesteder og andre virksomheter har en aktiv rolle i arrangementet. Disse trekker nå ut på gaten og tar dermed del i festen. Og de er også med på å finansiere festen. Her finner dere hvem som er med.

 • CAROLINE BARNE- OG AKTIVITETSPARK

  På Carolines Plass vil det være masse aktiviteter for barn med både ansiktsmaling, maskoter, brannbiler, speiderleir, thaiboksings-oppvisninge, håndbak- og benkpress-konkurranse, salg av pølser, brus, kaffe, sveler og mye mer. Og nå er den nye klatreparken ferdig. Dette blir et eldorado for barn og voksne i alle aldre! Her presenterer vi aktivitetene.

 • BOLIG OG HAGE

  Alle har et forhold til bolig og hage. Derfor er det ekstra gledelig at flere utstillere innen dette melder seg på gatefesten. Her vil dere få mange ideer og tips til både boligen din og hagen.
  Dere finner disse på Piren.

 • VÅRE STØTTESPILLERE

  Uten næringslivet i sentrum og våre støttespillere har det ikke kunnet blitt arrangert NORDMØRSK GATEFEST. Sentrum og folket på Nordmøre skylder disse en stor takk som bidrar til en fest for alle.

 • NORDIC LIGHT INTERNATIONAL FESTIVAL

  Det er ekstra stas for oss som vil gjøre byen bedre å leve i å kunne samarbeide med Nord-Europas største fotofestival. Og vi vil i år gjøre det vi kan for at folk skal bli enda mer glad i den vakre Nordmørshovedstaden.

  Gjennom en krot og intents fotofestivaluke kan en være med på foredrag, utstillinger, gallerisamtaler, boksigneringer, workshops, porteføljevurderinger, frokostfilmer og mye mer!

  Bli med på vårens vakreste fotografi-eventyr!

  I linken vil dere finne noe av det en kan oppleve på fotofestivalen som går parallelt med Gatefesten.

KART OVER UTSTILLING OG AKTIVITETER
Her vil dere finne hvor ting skjer rundt i sentrum av byen.